A horkolás örökre eltűnik! Csak fogkefét kell venni, és este…

A horkolás nagyon kellemetlen jelenség. Az, aki horkol, sok kellemetlenséget okoz a mellette alvónak.

Ezenkívül a horkolás megzavarja az egészséges alvást, és megzavarja az agy megfelelő oxigénellátását, aminek végén a horkoló fáradtnak és álmosnak érzi magát egész nap.

Néhány egyszerű gyakorlat végleg abbahagyja a horkolást

A horkolás fő oka általában a nyelv duzzanata, ami viszont májproblémákat jelent. Csak ennek a szervnek a jó munkájának helyreállításával lehet örökre megszabadulni a horkolástól.

Van azonban egy átmeneti alternatív üdvösség. A nyelv tövét masszírozva egy időre megfeledkezhetsz egy bosszantó problémáról.

Ehhez kövesse ezeket az egyszerű utasításokat.

Nyisd ki a szád.

Nyújtsa ki kissé a nyelvét.

Tedd azt, amit az orvos tesz, amikor fapálcikával megvizsgálja a torkát: csak a mutatóujjával nyomja a nyelvét az állkapocshoz (használhat steril kesztyűt), hogy hozzáférjen a nyelv tövéhez.

Körkörös masszírozó mozdulatokkal tolja az álla felé.

Mit NE tegyünk, ha éjszaka felébredünk

Duzzanat a nyelv tövénél, amikor rögzíti, kissé fájdalmas lesz. Állítsa be a nyomást kényelmes szintre. Csak addig kell folytatnia a masszázst, amíg a fájdalom el nem múlik. Ezután növelje a nyomást, amíg ismét enyhe fájdalmat nem érez. Ismételje meg, amíg a kellemetlen érzések eltűnnek.

Voálá! Most már nyugodtan lefeküdhet, és nem idegesíti szeretteit horkolással. Egy másik fontos pont – a nyelv ilyen masszázsával hányás reflex fordulhat elő. Olvassa el lent, hogyan kerülheti el!

Vegyünk egy fogkefét, és húzzuk végig a nyelven a hegyétől a tövéig. Ily módon meghatározhatja azt a helyet, ahol a gag reflex érinti Önt.

3 citromos recept segít különféle betegségekben

Fogkefével masszírozza át egy bizonyos ponton található területet. De ne próbálj mélyebbre menni. A masszázs elvégezhető az esti fogmosás során vagy speciálisan, az Ön számára megfelelő időpontban. Folytassa ezt tíz másodpercig. Ez egy nagyon kellemetlen, de szükséges eljárás, amely segít csökkenteni az érzékenységet.

Észre fogja venni, hogy néhány nappal az eljárás után ez a reflex nem lesz annyira aktív. Lehetőség szerint folytassa a gyakorlatot, és növelje a masszázs idejét és a masszírozandó területet.

Ne feledje, hogy a kívánt eredmény elérése nem fog gyorsan megtörténni. Körülbelül egy hónapig tarthat a gag reflex csökkenése. Ne hagyja abba a próbálkozást az első nap után.

Abban az esetben, ha a reflex elnyomására irányuló gyakorlatok abbahagyása után visszatér, ismételje meg a masszázskúrát./

Lájkold a Facebookon isahol még sok hasznos és érdekes olvasmányt találsz!

Loading...
begonie